e
Banner

Etiketler: gtt lojistik



GTT denge stratejisiyle büyümenin nabzını tutacak


Yayın: 16-10-2012
Kategori: Lojistik

Yaygın acente ağı, özmal filo gücü ve deneyimli personeliyle adrese teslim hizmet sunan GTT Lojistik, Afrika, Ortadoğu gibi niş pazarlarda müşterilerinin en güçlü servis sağlayıcısı olmayı sürdürüyor.





GTT Lojistik intermodalde tecrübesine güveniyor


Yayın: 23-11-2012
Kategori: Lojistik

GTT Lojistik dünyanın her ülkesine yayılan acenta ağıyla müşterilerine intermodal taşımacılıkta da avantajlı çözümler sunuyor. Şirketin İzmir Şube Müdürü Burak Gültekin, halihazırda rekabetçi oldukları Afrika ve Arap Körfezi gibi zorlu pazarlarda intermodal taşıma oranlarını artırmayı hedeflediklerini açıklıyor.





GTT Lojistik ihracatçının rekoruna ortak oldu


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Lojistik

Faaliyet gösterdiği sektörler ile yeni pazar stratejilerini dış ticaretteki gelişmelere paralel olarak şekillendiren GTT Lojistik, kararlı adımların da karşılığını aldı. Türkiye ihracatının Cumhuriyet tarihinin en yüksek rakamına ulaştığı 2012 yılında kendi rekorunu kıran GTT Lojistik büyüme kaydederken, seneyi 37 bin 323 TEU’luk ithalat ve ihracat taşıma hacmi ile tamamladı.





GTT'nin pusulası Avrupa, Amerika ve Afrika'yı gösteriyor



Türkiye – Avrupa hattında 8 yıldır hizmet sunan Dubai merkezli Türk şirketi GTT Lojistik’in hizmetleri, Avrupa içinde sınırlı kalmıyor. Firma, Antwerp limanını aktarma limanı olarak kullanarak Güney Amerika ve Güney Afrika ve Batı Afrika’ya ortalama 30 gün transit süre ile denizyolu parsiyel servis hizmeti de sunuyor.